Аб сэрвісе

Дата публікацыі: 22.08.2015

Сайт Zvarot.by – гэта онлайн пляцоўка для звароту грамадзян у дзяржаўныя органы Рэспублікі Беларусь. У 2012г. Закон Рэспублікі Беларусь “Аб зваротах грамадзян і юрыдычных асоб” даў магчымасць звяртацца ў дзяржаўныя органы з дапамогай электронных зваротаў на e – mail дзяржаўнага органа.

База сэрвіса налічвае больш за 600 электронных формаў для звароту ў дзяржаўныя органы Рэспублікі Беларусь. У кожнай форме ўсталяваны афіцыйны e – mail дзяржаўнага органа, на які прымаюцца звароты грамадзян.

Рэсурс таксама забяспечвае тэхнічную падтрымку па прасоўванні грамадскасцю кампаній з дапамогай стварэння і ўстаноўкі электронных формаў для звароту ў дзяржаўныя органы на інтэрнэт- сайтах і блогах грамадскіх арганізацый і ініцыятыў.

Аб нас у СМІ: «Белорусы не знают, куда идти со своей проблемой и как разговаривать с чиновниками» (naviny.bymediakritika.bynews.21.by),  Автор проекта Zvarot.by: о дипломатичном общении с чиновниками, о гостинице Kempinski и об общей пассивности белорусов (citydog.by), Петыцыі: куды і як скардзіцца?(34mag.net), Zvarot.by дапаможа паскардзіцца на чыноўніка не выходзячы з дому (tut.by), Праект zvarot.by – беларускі палепшаны change.org(ampby.org), «Сацыяльныя сеткі: эфекты, сэнсы і развіццё» (Тэлеканал Белсат), У Гародні прэзентавалі праект элетронных зваротаў (racyja.com), Какие онлайн обращения влияют на белорусское законодательство? (euroradio.fm).

Звязацца з камандай сэрвісу з нагоды рэалізацыі кампаніі або па тэхнічных пытаннях можна па электронным адрасе: zvarot.by@gmail.com .