грамадзян падтрымала гэтую кампанію

Дапамажыце прыцягнуць да адказнасці за жорсткае абыходжанне з жывёламі!

Перайсьці да тэкста зварота

14 кастрычніка 2014 года ў СМІ з’явілася інфармацыя пра тое, што начальнік аднога з цэхаў прадпрыемства ААТ «Полацк-Шкловалакно» у Полацку загадаў жыўцом спаліць у плавільнай пячы бяздомную котку разам з кацянятамі, якіх яна нарадзіла на тэрыторыі завода. Працаўнікі прадпрыемства сцвярджаюць, што падобны выпадак не першы.

Адпраўце электронны зварот у Полацкі раённы выканаўчы камітэт і Пракуратуру полацкага раёна з заклікам правесці праверку фактаў жорсткага абыходжання з жывёламі і прыцягнуць да адміністратыўнай адказнасці вінаватаых асобаў.

Для таго, каб звярнуцца ў пералічаныя вышэй інстанцыі праз электронную пошту, неабходна запоўніць абавязковыя палі і націснуць «Адправіць».

Адказ павінен прыйсці праз 15 дзён пасля рэгістрацыі зварота.

Нагадаем, што ў выніку кампаніі зваротаў у Пракуратуру і МУС Рэспублікі Беларусь быў атрыманы афіцыйны адказ: prokuratura.gov.by . Чакаецца, што крымінальная адказнасць за жорсткае абыходжанне з жывёламі будзе ўведзеная рашэннем восеньскай сесіі Палаты Прадстаўнікоў РБ.

ФИО (Абавязкова)

Адрес (Абавязкова)

E - mail (Абавязкова)

Обращение (Абавязкова)