Збор подпісаў

Задаволіць маршрут Чарнобыльскага шляху-2017 у Мінску згодна заяўцы аргкамітэту

Перайсьці да тэкста зварота
5 подпісаў з 500

Мы, ніжэй падпісаныя грамадзяне Рэспублікі Беларусь, патрабуем задаволіць заяўку заяўнікаў ад аргкамітэту па правядзенні Чарнобыльскага шляху-2017, пададзеную згодна Закону Рэспублікі Беларусь «Аб масавых мерапрыемствах» 3 красавіка 2017 года ў Мінгарвыканкам.

Патрабуем даць дазвол на правядзенне 26 красавіка 2017 году масавага мерапрыемства ў г.Мінску па маршруце:

• з 18-00  да 18-30 – збор удзельнікаў на пляцоўцы каля Нацыянальнага акадэмічнага вялікага тэатра оперы і балета (пл. Парыжскай  камуны 1, г.Мінск),
  • з 18-30 да 19-30 – мітынг на пляцоўцы каля Нацыянальнага акадэмічнага вялікага тэатра оперы і балета,
  • з 19-30 да 20-30 – рух удзельнікаў дэманстрацыі з захаваннем правілаў дарожнага руху па тратуарах па вул. Максіма Багдановіча ад перакрыжавання вуліцы Максіма Багдановіча з вуліцай Элаізы Пашкевіч да плошчы Бангалор, ад плошчы Бангалор па вуліцы Арлоўскай да скрыжавання з вуліцай Лілі Карастаянавай,
  • з 20-30- да 21-00 – мітынг і ускладанне кветак ля памятнага знаку “Ахвярам Чарнобылю” на пляцоўцы на перакрыжаванні вуліцы Арлоўскай з вуліцай Лілі Карастаянавай.

Для таго, каб падтрымаць кампанію, запоўніце, калі ласка, абавязковыя палі і націсніце“Адправіць”. Вашы кантактныя дадзеныя будуць прымацаваныя да калектыўнага звароту і накіраваны праз электронную форму, размешчаную на сайце дзяржаўнага воргана.

Калектыўны зварот будзе накіраваны ў Мінгарвыканкам 19 красавіка 2017 г.!

Калектыўны зварот складзены ў адпаведнасці з патрабаваннямі Закона “Аб звароце грамадзян і юрыдычных асоб” №300-З ад 18.07.2011 г. і падлягаеь абавязковаму разгляду дзяржаўнымі органамі Рэспублікі Беларусь.

Куды

Прозвішча, імя, імя па бацьку (Абавязкова)

Адрас (Абавязкова)

E - mail заяўніка (Абавязкова)